Povjerenje u sebe daje nam stabilnost

Kada vjerujemo svojoj intuiciji, svojim odlukama ne može se dogoditi da bilo kakve izvanjske okolnosti narušavaju unutarnju stabilnost. Slaba vjera dovodi do stalnog previranja, premišljanja, pretjerane analize.

Jedno od pitanja koje nas odvaja od stabilnosti je: “Što ako… ?” U razmatranju svih mogućih “Što ako…” nemoguće je biti usidren u povjerenju i jasnoći.

Donijeti odluku, živjeti svoju odluku može djelovati kao težak posao. No zapravo je jednostavno kada ne dopuštamo sumnji da se uvuče u naš um i naša djelovanja. Djelovanje u povjerenju kreira velebnost za koju je možda potrebno strpljenje, hrabrost. No bez stvarnog povjerenja u sebe i podršku Svemira gotovo svako se kretanje pretvara u ružan san iz kojeg se želimo probuditi.

Kretanje u povjerenju donosi izazove kao i svako drugo putovanje. No kada imamo povjerenje u sebe, svoje odluke i Svemir lakše dolazimo do rješenja i brže prelazimo prepreke.

Životni umor odraz je nepovjerenja. Znak da se sumnja uvukla u misli i djelovanje. I zato kada osjetiš da umor ulazi u tvoje biće osvijesti sumnje i odbaci ih. Vjera traži potpunu posvećenost. Ili ju imaš ili ju nemaš. Ne postoji na pola.

Kreiraj stabilnost nepokolebljivim povjerenjem u sebe, život, Izvor.

S ljubavlju,

Martina

Tehnika Emocionalne Slobode pomaže nam iscijeliti uzroke nedostatka povjerenja u sebe i život. Uklanjanjem slojeva koji nas odvajaju od povjerenja kreirao više stabilnosti u našim životima. EFT je put u osobnu slobodu i zdravlje na svim razinama.

Martina Tišljar

EFT Trener

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!