Image Alt

O meni

Martina Tišljar međunarodno je priznati EFTMRA MASTER TRENER (EFT Trener, Trener Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a i Trener EFT trenerima), napredni EFT praktičar i praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT). Član je EFT Akademije koju je osnovao njen trener i mentor Karl Dawson, jedan od prvih Mastera EFT-a u svijetu.

 

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u, odnosno Reprogramiranju Matrice pomoću EFT-a. Poznata je i kao Šaptačica Anđelima. Završila je mnoge edukacije i priznate metode kao što su Picture Tapping Technique (Tapkanje pomoću slika), Evidence based EFT, The School of work – Byron Katie, ACE Flow, NLP, hipnoza, life coaching, i druge.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT i Reprogramiranje Matrice pomoću EFT-a sjajni su suputnici na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će Reprogramiranje Matrice i EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT i MR alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim ne samo da pomažemo sebi i drugima na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i energetskoj razini već podižemo i svjesnost. Kako vlastitu tako i kolektivnu.“

„Tijelo nam neprestano šalje poruke. Ako ih ignoriramo – u jednom trenutku tijelo počinje ignorirati nas.“
EFTMRA Master Trainer, Angel Whisperer

Martina Tišljar

Martinina posvećenost svom osobnom iscjeljenju, osnaživanju samopouzdanja i učenju prirodno ju je dovela do toga da svoja znanja i spoznaje podijeli s drugima putem radionica, retreata i tečajeva.

Kroz njene radionice provlače se teme kao što su voljenje i prihvaćanje sebe, sloboda, osnaživanje unutarnjeg glasa, emocionalna stabilnost, duhovnost.

 

“Voljenje i prihvaćanje sebe je jedina duhovnost koju trebamo. Jer tako uzemljujemo ljubav i bezuvjetnost. Time oslobađamo sjećanje na Božansko u nama.“ – Martina

 

 

EFT i MR edukacije u organizacijama EFTi, EBEFT i EFTMRA:

EFT I,II, III stupanj

Picture Tapping – Tapkanje pomoću slika

Tapping out of Trauma – EFT rad s traumama

EBEFT for Trauma – EFT rad s traumama

EFT for Children and adolescents – EFT za djecu i adolescente

Matrix Reimprinting using EFT – Reprogramiranje Matrice pomoću EFT-a

Matrix Past Life Reimprinting – Reprogramiranja Matrice prošlih života

 

Ostalo:

The School of Work – Byron Katie

ACE Flow

Meta Health in the Matrix

NLP

Hipnosis

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!