Image Alt

O meni

Martina Tišljar međunarodno je priznati EFTMRA MASTER TRENER (EFT Trener, Trener Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a i Trener EFT trenerima), napredni EFT praktičar i praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT). Član je EFT Akademije koju je osnovao njen trener i mentor Karl Dawson, jedan od prvih Mastera EFT-a u svijetu.

 

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u, odnosno Reprogramiranju Matrice pomoću EFT-a. Poznata je i kao Šaptačica Anđelima. Završila je mnoge edukacije i priznate metode kao što su Picture Tapping Technique (Tapkanje pomoću slika), Evidence based EFT, The School of work – Byron Katie, ACE Flow, NLP, hipnoza, life coaching, i druge.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT i Reprogramiranje Matrice pomoću EFT-a sjajni su suputnici na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će Reprogramiranje Matrice i EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT i MR alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim ne samo da pomažemo sebi i drugima na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i energetskoj razini već podižemo i svjesnost. Kako vlastitu tako i kolektivnu.“

„Tijelo nam neprestano šalje poruke. Ako ih ignoriramo – u jednom trenutku tijelo počinje ignorirati nas.“
EFTMRA Master Trainer, Angel Whisperer

Martina Tišljar

“Moje ime je Martina. Moj poziv je poziv duše – Ja sam ratnica Svjetlosti, posvećenica Božanskom. Sva djelovanja predajem Bogu u ruke, i sve što radim Bogu i pripada. Iz zahvalnosti na svemu nastojim vratiti što mi je dano.

 

Služim jer volim služiti, jer to ispunjava moje biće i ne vidim drugi smisao postojanja na Zemlji. Naučila sam puno, narasla, nadrasla samu sebe puno puta. Učim i dalje i težim slobodi i bezuvjetnosti. Ovladala sam mnogim tehnikama, naučila puno. Osobni rast za mene je sveobuhvatan. Uključuje tijelo, um, srce, duh i dušu. Nikada mi nije bio cilj sakupljati znanja, graditi vanjsku sliku o sebi – oduvijek sam snažno okrenuta svojoj nutrini. Posvećenost duhovnom rastu donijela mi je mnoštvo dubokih i čudesnih iskustava i susreta s duhovnim svijetom. Odvela me i na Himalaju, prošla sam hodočašće oko svete planine Kailash, čistila sebe i sve oko sebe u svetom jezeru Manasarovar na Tibetu. Putovala sam po svijetu ne bi li spoznala sebe, pročistila sebe kako bi mogla služiti što čišća i snažnija.

 

Vjera me vodila kroz život od malih nogu. Snažna povezanost s Bogom i Isusom bila mi je utjeha u djetinjstvu, kasnije su se pojavili i Anđeli. Družim se s njima svakodnevno. Osim Anđela imam podršku duhovnog vodstva, duhovnih majstora. Živim zahvalnost svaki dan, beskrajno poštujem sav život i trudim se pomoći Zemlji i čovjeku. Živim za viziju Nove zemlje – Zemlje slobodnih, ljubavnih, svjesnih ljudi. Nastojim svojim primjerom biti upravo to – promjena koju želim vidjeti u svijetu. Duhovni aspekt bitan je dio mog putovanja i ništa ne radim bez Boga u jednadžbi. Moj put je put služenja, predaje.

 

Najvažniji uvid mog putovanja je da je voljenje i prihvaćanje sebe jedina duhovnost koju trebamo. Jer tako uzemljujemo ljubav i bezuvjetnost. I upravo to cilj je mog djelovanja – bezuvjetno voljenje prihvaćanje sebe, svih i svega. Time oslobađamo sjećanje na Božansko u nama.“

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!