Biram

Moram… Uistinu, moraš li?

Koliko često kažeš: Moram ovo ili ono… Često?

Kada izražavamo svoje “moranje” u pozadini se zapravo krije otpor prema tome. Svako “moram” otkriva neku skrivenu neispunjenu potrebu iza toga. “Moram” skriva strah u pozadini. Zašto bi inače tjerali sebe činiti nešto što ne želimo?

Ono što govorimo kreira vibraciju naše stvarnosti. Ako radimo samo zato što moramo onda je naš posao napor, nema radosti, nema životne strasti. Ako radimo samo zbog egzistencijalnog straha velika je šansa da ćemo mrziti svoj posao, da ćemo u vibraciji “moranja” stvoriti otpor prema svemu, tako i otpor drugih prema nama.

Sasvim je u redu priznati – radim iz straha. Nemam hrabrosti to sada promijeniti. Ako je tako, u toj autentičnosti puno je lakše uvidjeti da je to u tom trenutku vaš izbor. I onda se “Moram” može transformirati u “Želim”, “Hoću”, “Mogu”. “Moram” se može transformirati u “Biram” (Odabirem, Moj izbor je).

Osjećate li vibracijsku razliku između MORAM to napraviti i BIRAM to napraviti. Ogromna je, zar ne?

Puno je više slobode u BIRAM nego u mentalnom i emotivnom robovanju u MORAM.

Obratite pažnju na to što govorite. Svjesno izaberite promijeniti svoj odnos prema tome što radite i načinu na koji se izražavate. Stvarnost je uvijek puno nježnija od onoga što kreiramo našim mislima i od emocija koje prate te misli.

Izaberite biti slobodni!

S ljubavlju,

Martina Tišljar

EFT Trener

BE FREE.

www.eft-croatia.com

Tehnika Emocionalne Slobode pomaže nam ukloniti emotivni i mentalni teret koji nas umara, umanjuje, stvara pritisak. Kada umanjimo i/ili uklonimo taj teški energetski naboj oslobađamo nadu, radost, životnu strast. Uz pomoć EFT-a lako rješavamo uzroke svih tih stanja kako bismo trajno riješili neželjene posljedice.

razlika – moram/mogu, mogla bih  moram/želim   moram/hoću

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!