Zamjene, reklamacije i prigovori, te materijalna odgovornost

Kupac ima pravo na povrat proizvoda u slijedećim slučajevima:

-isporuka pogrešnog artikla ( Prodavatelj pogrešno upakirao)

-isporuka koja ima grešku ili oštećenje

Klasična zamjena po istoj narudžbi i računu nije moguća. Moguć je povrat pogrešno naručenog artikla najkasnije 14 dana od primitka pošiljke.

Pošiljka se vraća na adresu pošiljaoca.

Nakon zaprimanja artikla izvršit ćemo povrat sredstava  za vraćeni artikl ovisno o načinu na koji je narudžba plaćena (povrat sredstava na karticu ili IBAN tekućeg računa). U slučaju da se radilo o propustu pri pakiranju zamjena artikla se vrši o našem trošku na naznačenu adresu.

Moguće je uputiti prigovor, reklamaciju po primitku pošiljke a najkasnije u roku 14 dana isključivo e-mailom na info.bonumvox@gmail.com.

Prodavatelj će odobriti povrat sredstava ili zamjenu proizvoda kupcu nakon provjere opravdanosti reklamacije. Molimo vas da nam pošaljete informacije s brojem narudžbe, fotografijama proizvoda kojeg reklamirate te opisom reklamacije e-mailom. Na zaprimljen prigovor prodavatelj ce potrošaču odgovoriti najkasnije u roku od 14  dana. Prodavatelj ce smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom dostavljene dokumentacije utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U slučaju opravdane reklamacije omogućujemo povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke zamjenskog proizvoda, prodavatelj će nadoknaditi kupcu vrijednost proizvoda koju nije više u mogućnosti isporučiti.

  1. KONTAKT

Vaša pitanja vezana za narudžbu, reklamacije i dodatna pitanja o proizvodima i uslugama molimo vas uputite na e-adresu info.bonumvox@gmail.com

Kako biste odgovore na pitanja vezana za narudžbu dostavili u što kraćem roku, savjetujemo da pri upitu navedete i broj narudžbe.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!