Načini plaćanja

  1. NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

  1. a) Plaćanje kreditnim karticama.
  2. b) Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 5 dana.
  3. c) Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop prosljeđuje emailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu (navedenu u narudžbi) sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje
Kupac koji plaća kreditnom karticom automatski se vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa kartice.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Bonum Vox d.o.o. Zagreb ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Bonum Vox d.o.o. Zagreb vidljiv je najranije slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak.

 

Plaćanje je moguće izvršiti kreditnim karticama:

Visa, Visa Premium, Mastercard, Maestro, Diners

Rate su moguće za plaćanje iznad 400 kn

 

Plaćanje na rate:

  • Diners (do 12 rata bez kamata)
  • PBZ Visa i Maestro® (do 12 rata bez kamata)
  • Visa premium (do 12 rata bez kamata)
  • ZABA Visa, Mastercard (do 12 rata bez kamata)
Plaćanja za polaznike iz Slovenije:
BonumVox d.o.o.
ŽR: HR9224020061100818489
 

Plaćanja za polaznike iz Srbije:
IBAN: BE95 9671 9494 0458
BIC: TRWIBEB1XXX

 

         

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!