Image Alt

Iskustva

Ovo je bilo prekrasno iskustvo. Sve je bilo odlično. Mislim da mi je ovo pomoglo i vjerujem da ću ovo raditi malo češće.

Lea

Prekrasno iskustvo. Jako smirujuće i opuštajuće. Jako mi je drago da sam došla.

Klara

Tapkanje mi se jako svidjelo zbog toga što se kroz tapkanje rješavamo stresa i neugodnih situacija. Jedva čekam ponoviti ovako nešto.

Viktorija

Tapkanje mi je puno pomoglo u sprječavanju paničnih napadaja i možda izgleda čudno, ali dok pomaže, to nema veze. Odmah nakon online sastanka osjećam se sretnije i opuštenije. Preporučila bih tapkanje svima koji su anksiozni ili samo žele način kako smiriti emocije.

Ema

Često smo tapkali na stresu od škole i ove godine ne osjećam toliki stres kso nekada. Puno sam opuštenija i jako sam dobra u školi. 🙂

Hermina

Od kako tapkam uvijek sam tapkala zbog škole. Prije kada bih išla u školu bila bih nervozna i u strahu. Sada sam se skroz opustila i više se ne zamaram oko nastavnika i ocjena. Također sam prije bila malo ne sigurna u sebe, zapravo u ono što mogu. Sada vjerujem da mogu sve što poželim i uspjevam u tome. Kada bismo tapkali na neke probleme s prijateljima uvijek bih razmišljala o svojim prijateljima, i razmišljala bih jesu li to uopće ljudi s kojima bih se trebala družiti. To razmišljanje me dovelo do toga da promjenim krug prijatelja i da zapravo znam tko su mi pravi prijatelji a tko ne. Trenutno se osjećam odlično i znam da mogu sve.Još jednom hvala na svemu!

M.

Ja sam kao majka primijetila da mi kćer ima puno više samopouzdanja i da puno lakše izvršava svoje školske obaveze. Upušta se u neke nove projekte i aktivnosti puno više nego prije. 🙂♥️

Mama Jasenka

Moja je kćer prvi puta došla na radionicu kad je imala 4 godine. Bila je toliko oduševljena da je svima pričala kako je naučila riješiti se bljak osjećaja. Kada ste ponovno došli ove godine, samo sam ju pitala želi li ići, a ona je počela skakati od sreće i govoriti da svakako želi ići. Kad smo krenuli na radionicu rekla je kako je naučila prepoznati svoje osjećaje i dati im ime, a onda i kako se riješiti ružnih i tužnih osjećaja. Nakon ove radionice samo je rekla da svaki puta kada bude radionica ona želi ići. Dijete od 6 godina oduševljeno je i raduje se svakoj novoj radionici. Hvala za sve što ste ju naučili i što ćete je naučiti kako bi mogla funkcionirati u svijetu u kojem živimo.

Mama Dijana

Neizmjerno sam kao roditelj zahvalna na održavanju EFT radionice za djecu. Odlučila sam odvesti trinaestogodišnjeg sina jer je sportaš, no boji se škole zbog silnih ispitivanjai pisanih provjera pa je stalno pod stresom i gubi povremeno koncentaciju kod učenja. Po završetku radionice ja jednstavno nisam mogla prepoznati svoje dijete. Bio je vedar, smiren, prezadovoljan. Odmah je pitao kad će biti sljedeća radionica. To isto popodne je sve sam napravio za školu. Sviđa mu se tapkanje i kaže da puno brže uči i pamti. Oduševljen je bio “tetama” koje su s njima radile jer su smirene, tople i nasmiješene, za razliku od profesorica u školi koje su hladne, živčane i isfrustrirane. Njegovo lice je od subote popodne neprestano nasmijano i vedro. Vidim da mu je radionica vratila samopouzdanje. Svakom roditelju bih preporučila, da, ukoliko zamjećuje kod djeteta neku nesigurnost i dekoncentriranost, povede dijete na EFT radionicu koja je jednostavno – ČUDO. Zahvaljujem svim praktičarkama i tebi, draga Martina, na pozitivnoj energiji koju širite. Hvala, hvala, hvala.

Mama Jasmina

Kćer je rekla da je nakon tapkanja mirna, puno zijeva. sviđa joj se tapkanje sa medićem. Ja sam primjetila je da je otvorenija u poznatom okruzenju, zna izrazit kako se osjeca,veselija je i vise odgovorna. Usudila se krenut pjeske sa prijateljicom u skolu iako ima strah od pasa. Tu vidim velike pomake.

Mama Irena

Ova tehnika je pomogla mojoj kćeri da bude smirenija u školi za vrijeme ispita i ispitivanja, da prihvati sebe iako ne uspije napraviti sve kako je zamislila. Kad je odjednom uhvati neki teški osjećaj kao strah i panika, radi tiho tapkanje da se smiri. Jučer je imala emocionalnu dramu u vezi prijatelja koja je već duže muči pa smo radile EFT ja i ona i nevjerojatno je to koliko su joj se emocije smirile, promijenile i kako je taj odnos s prijateljima vidjela na drugačiji način, na način koji ona osjeća da je njen, da je to ona. Osjetila je veliku lakoću i kaže da joj je sada bistro u tijelu i glavi. Nevjerojatno kako EFT pomaže da sam dođeš do jasnoće, da uspiješ izraziti prema van ono što duboko u sebi osjećaš da želiš, a nemaš snage to napraviti.

Mama Nina

Vikend Retreat u Fužinama proveden s Martinom, Sjajnim Ženama, Anđelima i obiljem duhovnog vodstva mi je donio balansiranje srca i uma tako da uzajamno surađuju kao nikada do sada. To je točka iz koje više ništa nije isto… sve je jasnije, jednostavnije, čišće… kvalitetnije. Sve= svaki aspekt moga bivanja i djelovanja je trajno dobio neku novu dimenziju. Zahvalna na ljubavi i moći Veliko Lj I M od Ljubavi I Moći

Alex

Draga Martina! Kao što rekoh dugo vremena sam bila u “banani” usponi i padovi, ali znam da je tako moralo biti. Imam filing da je jedan dio mog puta odrađen i ostao napokon iza mene(ono još se malo moram vrtjeti u krug:) ), a sve je zapravo od samog početka vodilo prema ovome dijelu s tobom i našim anđelima. Ovih dana imam filing da sam napokon na pravom mjestu gdje pripadam poslovno i privatno. Ne znam ti opisati nekako sam mirna i stabilna. Stvari koje sam vidjela i doživjela u Fužinama bile su mi tako tople i prekrasne. Onako nekako nestvarne:) Poruke koje su mi dali o mojoj ulozi u ovome svijetu malo su me i prestrašile, iskreno. Pomislila sam hoću li ja to moći? Ali onda se sjetim da nisam sama i super mi je. Uvijek sam vjerovala, a sad sam napokon otvorena do kraja. Ekipa taman po mjeri za vikend, ne mogu ponekad vjerovati kako je moguće da kad si nekome nešto govorila, a zapravo ja sam dobila svoj odgovor :). Kao ono različite smo, a zapravo tako slične. I da, super mi je naša grupa, prava grupa podrške. Ne uspijevam stalno pisati, ali pratim odgovore i super mi je da ste tu čarobnice:))) i još i to ono što sam ti rekla otkrila sam u jutarnjim šetnjama vodu i njenu moć i stalno si slušam tvoj video potočića tako mi je super. Toliko toga bih sad pisala, riječi samo idu, ali pustiti ću malo druge da i one kažu svoje Šaljem veliki zagrljaj i poljubac!

Sandra

Hvala Martini, hvala anđelima i predivnim dušama koje su sudjelovale na retreat-u , bilo je to druženje puno blagoslova, čudesnih iscjeljenja, prekrasnih transformacije svih sudionika. Preporuke svima koji žele promjene u svom životu.

Nataša

Retreat je bio čudesan. Kako se opisuje čudesnost? Sve proživljeno ne stane u riječi. Divno, moćno, snažno, toplo, prekrasno. ️ Druženje s Anđelima uvijek bude divno. I kad pomislim da ne može više od toga, pokažeš nam zajedno s njima koliko je sve neiscrpno, neograničeno. Biti u takvom okruženju par dana s predivnim curama u divnoj energiji ljubavi je izričito veliki blagoslov Preporučujem od ️srca Nadam se da će služiti, meni svakako je. Zaista ne znam kako bi sve opisala, a da uspijem dočarati djelić svega. Sjetila sam se prve meditacije sada kako sam se poput Fenixa ponovo rodila iz pepela. To se na neki način i dogodilo. ️ Hvala

Barbara

Bilo mi je predivno.Toliko ljubavi i podrške nisam nikada osjetila i na tome sam neizmjerno zahvalna. Osobito tebi od trenutka od kada si ušla u moj život. Iako su me za većinu meditacija Andjeli uspavali i ničega se ne sjećam,sada kad sam došla doma vidim promjene na sebi,kako komuniciram s drugim ljudima,gdje jasno izražavam sebe i još vise govorim svoju istinu. Veliko hvala

Irena

Draga Martina, Kako da opišem retreat u Fužinama? Ne znam jer se riječima ne može opisat!! Od prve objave za retreat odmah sam se prijavila bez da trepnem! Pojavio se izazov zbog kojeg možda nisam mogla prisustvovati, ali tvoja podrška, ljubav, lijepa riječ, otopile su sve i snažno u meni je vriskalo “idem bez obzira na ovaj izazov!!” Ono sto mogu reci je da sam dobila toliko blagoslova, ljubavi, podrške, uvida, smijeha, opuštenosti, upoznala divne duše, osjećala se predivno! Znam da mi se nakon tog vikenda nije dalo otići u stvarnost, jer je za mene ovo bila bajka uz mnogo anđela, vilenjaka i čarobnica!! Jutarnje šetnje u tišini otkrile su u meni da je tako dobro biti sam sa sobom i razgovarati s anđelima, ježila sam se od radosti! Meditacije, iscjeljenja, čuda su se dešavala! A ti si nas s toliko lakoće i tako jednostavno i prirodno dovela i vodila kroz cijeli retreat, da sam ti beskrajno zahvalna na tome Jedva čekam idući retreat, jer ovakav čudesan osjećaj vrijedi ponoviti!!! Ti si nas Anđeo, hvala ti!

Irena

Jako je neobično kad primimo nešto duboko podržavajuće puno ljubavi i milosti a ne možemo o tome puno reći. Riječi postaju male, neki skup znakova u koji ni da ih se slaže u neprekidnim nizovima ne može stati punina slatkoća milina jedinstva s Izvorom. Kad se primi Boga u prsi, kad zakriljen svojim Andjelom zasjaji plamen u srcu i sjaji sjaji da sve okolo poprimi taj mekani moćni zlatni sjaj. Kad umjesto umom ćutiš Sebe onim koji zapravo jesi. Ko povratak Kući nakon dugog dugog puta i ne preostaje ti nikakva riječ osim da klekneš i poljubiš prag. Hvala divnoj blagoj odlučnoj i nadasve ljubavnoj prema svima i svakome našoj Martini. Hvala na vodstvu hvala na prilici da sve i više od toga primim. Hvala, Hvala, Hvala

Vesna

Bok draga Martina. Malo se mučim napisati ovaj osvrt jer ne mogu riječima to objasniti i još uvijek sam pod jako velikim dojmom. I nakon par dana još se nije sve sleglo. Osjećam duboku zahvalnost, potrebu za šutnjom jer je toliko jako, veliko, ljubavno, moćno, podržavajuće , da mislim kako će riječi umanjiti sam osjećaj. Kao da ako ispričam, prepričam izgubit ću to , a želim to zadržati ljubomorno u sebi. Doživjela sam čuda. Osjetila pripadnost s ljudima koje prvi puta vidim, što potvrđuje da smo svi isti iznutra kada maknemo oklope. Meditacije čudesne, pune dubine, nježnosti, moćnosti opet. Ti i tvoja vojska anđela, nemam riječi, samo suze izlaze, od zahvalnosti, velebnosti. Srce mi je puno. Čudo je da sam se našla u takvoj grupi , ne znam čime sam to zaslužila ali zahvalna sam do neba na tome. Dalje, ekipa, čarobnice, tako jednostavno čarobno jesu. Sa svima vama osjećala sam se kao da sam došla doma i još se tako osjećam kad pomislim na vas. Poruke koje sam čula za druge i za sebe , nevjerojatno povezane, podržavajuće, ostavljaju bez teksta. Veliko hvala tebi Martina, hvala anđelima i svom duhovnom vodstvu što sam imala tu čast biti dio . Dio te sveukupnosti. I hvala čarobnicama, volim vas sve Hvala ti što nesebično dijeliš sebe i anđele sa svima nama. Hvala ti što stvaraš čaroliju na Zemlji.

Petra F

Krenula sam uzbuđeno na sastanak s Martinom i anđelima. Topla dobrodošlica, otvorene ruke i srce. Toliko različito od mene. Sjedoh i prepustih se. Prve Martinine riječi su bile, hvala ti na povjerenju. Hm, zar? Nisam bila toga svjesna. Baš lijepo. S tom rečenicom Martina i anđeli krenuli su slati poruke i poruke, što meni znane a što ne znane. Potvrđeno mi je ono čega sam bila svjesna, kao što mi je ukazano na ono čega nisam bila svjesna ali je moje srce potvrđivalo da tako jest. Energija cijelog događaja susreta bila je predivna. Suze radosnice, zagrljaj svjetla i anđela. Onaj moj anđeo „Aziel“, s kojim sam nekoliko puta bila u kontaktu, predivan je arhanđeo Raziel, i njegova me reakcija sada toliko obradovala. Obradovala me je spoznaja da mogu komunicirati s anđelima i da je sve ono što sam sumnjala, a što se odnosi na susrete s anđelima bila istina. Martina se nježno i s povjerenjem predaje anđeoskom vodstvu, sluša ih i ne sudi, samo prenosi poruke ljubavi i podrške. Bivate iznenađeni porukama vezanim za vas i o vama, koje nitko nikako nije mogao znati, pogotovo ne osoba koju ste tek upoznali. Osjetite dodire i energiju anđela i bivate poneseni na valovima svjetla i ljubavi, osnaženi da krenete dalje ili čak počnete nešto potpuno novo. Vaše srce biva dotaknuto! Zahvalna sam na tom susretu, anđelima i Martini što sebe daje na ovakav način. Hvala

Dolores

Dok sam putovala „umom“, sve mi je bilo nekako daleko, teško i nedostižno, uvijek tamo negdje drugdje i sutra. No, kad sam odlučila dopustiti si pomoć naših nebeskih prijatelja, dragih Anđela, sve je krenulo nabolje i prema onomu od čega sam uvijek bježala. Prema putovanju „srcem i u srce“. Zato, hvala mojim vjernim i strpljivim Anđelima što su me uputili i doveli na radionice kod Martine! Podrška, pomoć,razumijevanje i ljubav koje takva anđeoska druženja pružaju su iznimna i nemjerljiva. Sretna sam što sam dio te priče.

An.

Moje individualno čitanje prošlo je izvan mojih očekivanja. Već sam i prije imao iskustva u komunikaciji sa anđelima, ali bez zadrške, ova je bila “najintenzivnija” i meni osobno jako bitna. Naime, već sama meditacija me je dovela vrlo brzo u stanje blaženstva u kojoj sam osjetio i vidio prisutnost mojih anđela. Zatim razgovor s njima. Uz pomoć Martine mi je odgovorio na neke bitne životne brige koje su me tada mučile. Govorili su mi o stvarima koje znamo samo Bog i ja… Nakon ovog druženja, komunikacija s mojim anđelima na putu do doma postala je još jasnija, “čištija” i sada svakodnevna. Iz sveg Srca preporučam odlazak na takvu seansu svim ljudima. Onima koji već imaju iskustva u tom polju jer će si samo oplemeniti svoje znanje i onima koji nisu nikad imali priliku. Za one koji uopće ne vjeruju u ovakve stvari također preporučam, jer nemaju izgubiti ništa, a mogu dobiti SVE!

Goran

Smirenost. Puno toga sam saznala o sebi uz pomoć Martine.

Zvjezdana (54)

Prije regresije osjetio sam uzbuđenje jer sam znao da to moram učiniti. Samim tim iskustvom sam sada svjesniji tko sam (i zašto sam ovakav kakav jesam) i to mi je dalo novu snagu i samopouzdanje. Ali to nije kraj, dalje moram osobnim naporima nastavit svoj put do istinske spoznaje samog sebe.

Anto (26)

Vrlo pozitivno i pobuđujuće, oslobađanje energije i ispunjavanje spoznaja.

Mario (40)

Puno pozitivnih dojmova i saznanja.

Željka (34)

Osjećam da sam nešto dobila i sretna sam zbog toga jer nisam ništa očekivala. Hvala Anđelima i Martini!

Željka (44)

Opet mi se dogodilo da sam doživio nešto što nisam očekivao. Dobio sam uvide koji su bili tako dobri da su mi olakšali sadašnje trenutke života.

Igor (54)

Proživljavajući život francuskog vojnika, osjetila sam tri stanja svijesti vezano za njegovu životnu dob. Prvo mladenačku bahatost, ponos i tvrdoglavost; drugo ravnodušnost, razočarenje; treće, staračku usamljenost u Domu vojnih invalida gdje ostarjeli, pretili ratni veteran čezne za bliskom osobom, nekim svojim i žali što je ostao tako sam. Prolazeći kroz život usamljene žene koja živi u siromaštvu dalmatinske zagore učim strpljenje. Vječno u crnim haljinama sa praznom zdjelom u rukama hodajući po kršu i sakupljajući bilje učim brinuti se sama o sebi. Netko blizak je daleko ali od njega ništa ne očekujem, ne žalim i nemam osjećaj gorčine. Smrt dolazi kao izbavljenje. Najfascinantnije mi je što sam doživjela sve te emocije i uvidjela kako je na sadašnji život utjecao taj osjećaj silne čežnje za nekim bliskim.

Mira (57)

Super. Nove spoznaje koje mi pomažu riješiti probleme u ovom životu.

Ivana (34)

Energetski vrlo intenzivno. Emocionalno također snažno. Dobila sam uvid u više sfere vlastite duše.

Gabrijela (40)

Huh. Dobro je. Bilo je turbo intenzivno. Na polasku sam zatražila Anđele odgovor i dobila sam ga. Poveo me baš tamo gdje sam morala vidjeti što, zašto i kako. Hvala svim Anđelima na podršci, hvala Martini na svemu. Apsolutno svemu.

Dubravka (44)

Izvrsno. Vrlo jasno i intenzivno.

Irena (31)

PUTOVANJE U PROŠLE ŽIVOTE S ANĐELIMA

Nezaboravno iskustvo nabijeno emocijama koje su me zaokupirale i par dana nakon regresije. Analizirajući živote koje sam “vidjela/osjetila” shvatila sam da zaista imaju veliki utjecaj na moj sadašnji život. Određene situacije se očito ponavljaju kao obrazac ili “pokvarena ploča”. Pošto ne želim da se iste negativne “priče” ponove, odlučila sam izmjeniti obrasce u ovom životu i osloboditi se straha koji me skoro paralizirao i u sadašnjosti. Zaista, ako sam se učinila robom zbog određenih okolnosti, pa tada mogu i ispraviti pogrešna uvjerenja i osoboditi se. Regresija mi je uvelike pomogla u potvrdi da vapim za novim obrascima u životu i da su promjene nužne i to SADA, ODMAH. Ipak, ne želim biti pokvarena ploča u nekom drugom životu…

Ivana (33)

Predivno. Ispunjena sam i ZAHVALNA!

Antonija (36)

Prekrasnoća! Čisti užitak. Toplina u srcu, osmjeh na licu nisu nedostajali ni na trenutak. Hvala

Andreja (33)

Osjećam se smireno i potpuno.

Tihana (45)

Prekrasno. Sve sjaji u meni i oko mene!

Sonja (46)

Došla sam puna očekivanja, a odlazim sa puno više od očekivanog. Velika HVALA!

Marina (33)

Prekrasno i radosno iskustvo sa mnoštvom Anđela i prekrasnih duša.

Gabrijela (40)

Predivno, pozitivno, zanimljivo iskustvo.

Vladimira (38)

Bilo je prekrasno iskustvo, puno, puno prelijepih slika. Iskustvo koje bih htjela ponovo proći. Supeeer…

Dalija (34)

Pozitivan, neobičan osjećaj smirenosti. Nešto novo, nešto ugodno, nešto oslobađajuće.

Irma (31)

Druženje s Anđelima uvijek donosi nešto neočekivano… Dođeš s jednim ciljem, a odeš izliječen, sretan, „Novi“. Uvijek mi je žao što je završilo

Nataša (38)

Pod dojmom sam još uvijek . Osjetila sam neopisivu toplinu i uzbuđenje na radionici. Od srca sam se nekoliko puta nasmijala i od sreće zasuzila.

Andreja (33)

Martinu sam upoznala prije godinu i pol dana. Od tada mi se život promijenio do te razine da se na trenutke ne prepoznajem J Sa anđelima sam komunicirala i prije ali vrlo sramežljivo i mogu reći sa nekom dozom straha. Nakon čitanja i druženja s anđelima kod Martine sve se promijenilo. Anđeli su postali moji stalni suputnici i prijatelji. Postala sam opuštenija. Strah je nestao i sada svakodnevno komuniciramo J Volim taj osjećaj sigurnosti, kada znam da uvijek imam svoje čuvare koji mi žele samo ono najbolje a ja samo trebam dopustiti i prepustiti sve njima. Beskrajno sam zahvalna što sam upoznala Martinu koja nam je voljna prenijeti poruke anđela i kroz radionice druženja s njima nam pokazati da nikada nismo sami i napušteni i da možemo biti beskrajno sretni i ispunjeni. Beskrajno zahvalna ♥

Valentina

Moje putovanje s Martinom Sve je zapravo počelo slučajno, barem sam tada tako mislila. Za svoj 33.rođendan poklonila sam si radionicu druženja s anđelima. Za jednu racionalnu osobu, logično-analitičkog uma sklonu kontroli bio je to izbor jednak skoku padobranom (ili još i gori ako uzmemo u obzir činenjicu da su kod skoka padobranom ipak nešto poznatije i predvidljivije okolnosti). Došla sam na prvu radionicu ponosna i pomalo uplašena jer skačem u nepoznato, a ako ćemo iskreno nemam ni padobran. Grupa se činila simpatičnom (što je često s grupama čudnih ljudi:), olakšavajuće je bilo što nikoga ne znam i mogu biti sve što poželim. Tada mi je bilo važno da baš u tom trenu ne potvrđujem teoriju kako je svijet mali i kako se svi zapravo preko nekog znamo. Trebao mi je siguran prostor da upoznam neke nove dimenzije sebe, za to sam očito bila spremna. Nakon prvobitne analize skok i nije bio tako strašan, padobran se otvorio kao i cijeli novi svijet. Svaka vježba i meditacija bila je sve ugodnija i vodila me baš tamo gdje sam trebala doći, k sebi. Točno se sjećam trenutka kada sam spoznala kako se Martinin glas u vođenim meditacijama transformira i sve postaje jednostavno i prelijepo. Točno se sjećam trenutka kada sam shvatila koliko je Martina nenametljivo snažna, kako intuitivno vodi svakog od nas i daje mu baš onoliko koliko u tom trenu može prihvatiti. Tu snagu i spsobnost imaju samo rijetki. S ljudim koji se iskušaju skočiti padobranom dogode se dva moguća scenarija. Ili nikada više ne skoče ili nastave skakati. Ja sam odabrala ovo drugo. I tako je nekako sve počelo i spontano krenulo. Moje putovanje nije odmah bilo jasno postavljenog cilja, brzo odvijajuće i i instant primjenjivo u svakodnevnom životu. Putovanje promjene je, kao i sve u životu, proces. Doći do sebe i nije najlakša stvar na svijetu. Ego i strah moćni su saveznici koji na svojoj strani imaju otpor i preispitivanje i teško ih je samo tako napustiti. Ali svakom radionicom, svakim mailom i susretom s Martinom moje klupoko se počelo odmotavati i ja sam počela biti otvorenija za upoznavanje sebe. Postepeno sam se prepuštala i letjela. Na padobran više nisam ni mislila. Bio je to sigurana let gdje sam upoznala svoje anđele, svog duhovnog vodiča,putovala u prošle živote , dobivala i davala poruke i pri tome doživljavala prekrasna i zabavna iskustva. Kako je strah nestajao prepuštao je sve više mjesta ljubavi i spoznaji da je sve što mi treba i što trebam znati zapravo oduvijek i uvijek bilo ovdje, u meni i za mene. Druženja s Martinom i anđelima postali su neprocijenjivi i nezamjenjivi dio moga života. Veselim se svakom novom susretu koji me vraća na ono izvorno i intuitivno što zapravo znam, ali u strci svakodnevnog života često negdje zametnem. Poruke koje dobijam potvrđuju mi da da sam baš tu gdje trebam biti i da, kako god, sve će uvijek biti najbolje za mene.Najbolje pri tome ne znači da će sve i uvijek biti samo dobro nego da će u moj život doći iskustva, ljudi i lekcije koje mi trebaju. Ta spoznaja daje mi snagu i pokazuje koliko me život beskrajno voli i omogućava mi da rastem. I zato…hvala ti draga Martina što si na mom putu, što me učiš letjeti, gledati život i svijet iz drugačije perspektive . Bez tebe danas u tom smislu ne bi bilo velikog dijela mene <3

Tanja

Stigla sam puna očekivanja. Doista, nešto sam očekivala. Nisam bila svjesna što, ali doista, očekivala sam …….. možda čudo. A čudo se i dogodilo, i ne samo jedno, više njih. Stigli su anđeli i igrali se s nama. I ne samo igrali. Divna meditacija koju je Martina onako ugodnim hipnotičkim glasom vodila uvela nas je u svjesno druženje s anđelima. Mene svakako je. Osjetila sam ih, vidjela i čula. Predivno, tri čuda od jednom. I ono što me je oduševilo, trenutna je potvrda da je ono što sam čula i poruku koju sam dobila istina! Toliko je veselje bilo u meni. Hvala Martini ne samo na vođenju meditacija, već na skrivenoj podršci koju nam je pružala, na podršci njenih anđela. Hvala anđelima, mojima, tuđima, svima. Hvala svima prisutnima. Ono što je posebno ostavilo utisak na mene je činjenica da mogu vjerovati u to što čujem. Vjerujem da je i to velika vrijednost ovakvih radionica. Da ne moram sama otkrivati i provjeravati jesu li moja iskustva istinita ili su posljedica moje mašte. I zbog toga sam zahvalna Martini. Mislim da to što jedva čekam sljedeću radionicu sve govori o tome kako je bilo.

Dolores

Draga Martina, Trebalo mi je par dana da pokušam sročiti rečenice…kao prvo ZAHVALNA SAM DO NEBA! Očekivala sam da ću na Fužinama naći mir ali da ću ga ponijeti doma u tolikoj količini i s osjećajem da se taj mir utisnuo u moju dušu e to nisam očekivala da će biti tako intenzivno. Ti i sve sestrice koje sam dobila i vidjela da nisam sama u svojim osjećajima mi mnogo znači. Čarobnice tu riječ obožavam… Isto tako sam shvatila što trebam raditi da bi taj mir očuvala kao moje najvrednije blago. Sve na retreatu je bilo u nekoj harmoniji u biti onako kako bi trebalo biti, jednostavno… Svjesna sam da su svi odgovori u meni ali trebam nekoga u životu da mi pomogne, podsjeti na neke stvari. Hvala ti što postojiš, točno onakva kakva jesi. HVALA, HVALA, HVALA

Monika

Moja priča s anđelima počela je u travnju 2015. na Anđeoskoj konferenciji. Na konferenciji mi je sve bilo novo, sa znatiželjom sam upijala sve što je svaka od šest govornica pričala, no u konačnici me se nekako najviše dojmila Martina. Meditacija povezivanja s anđelima, koju je radila sa sudionicima, baš mi je sjela. Uspjela sam sve otpratiti, povezati se sa svojim anđelom, osjetiti toplinu u prsima, pustiti suzu iz oka, te čak i saznati ime svoje anđelice. Nisam mogla čekati kraj nastupa, nego sam dok je Martina i dalje pričala, na mobitelu uguglala značenje imena Hana, a kad sam vidjela da to znači milost, rekla sam si: „Vau, to je ime, sigurno nisam pogrešno čula.“ Uslijedilo je postavljanje pitanja iz publike i traženje poruka od anđela, koje je Martina kanalizirala sudionicima. Pitanje mi je odmah palo na pamet, i s nestrpljenjem sam čekala kada će djevojka s mikrofonom koja je užurbano kružila po dvorani, doći do mene. Dobila sam odgovor, jasan i zapisala ga. Prepuna pozitivnih dojmova, svakako sam htjela nastaviti svoju priču s anđelima, te pronašla na internetu da Martina ubrzo održava radionicu Druženje s anđelima. U razgovoru sam spomenula koje pitanje sam joj postavila i koji odgovor mi je dala, na što je Martina iznenađeno rekla: „Ja sam dobila poruku od anđela da se moram javiti curi kojoj sam na konferenciji rekla da je nevidljiva. Nisam znala kako da te nađem, čak sam mislila kontaktirati organizatoricu da mi pomogne, i gle, ti mi sad dođeš na radionicu!“ Neću lagati ako kažem da sam se osjećala baš baš posebno! Kako sam u to vrijeme bila nezaposlena, Martinin poklon puno mi je značio. I bio je to divan poklon. Na čitanju sam dobila dosta poruka od anđela, savjeta, smjernica, podrške… te odgovore na pitanja koja sam sama odabrala postaviti. Između ostalog, anđeli, tj. Martina kanalizirajući njihove poruke, rekla je: „Anđeli te vole jer si čista. I navijaju za tebe. Zato si i dobila ovaj poklon. To je poklon od mene i od anđela.“ Pa hvala Martina! Dan nakon individualnog čitanja, znači doslovno sutradan, dobijem poziv iz firme u kojoj sam stažirala, s upitom da li želim na cca mjesec dana mijenjati djelatnika koji je na bolovanju. Naravno da sam pristala i prepustila se izazovima koji je posao donosio sa sobom. Kako je poruka koju sam dobila na konferenciji, a i na individualnom čitanju, između ostalog bila da sam nevidljiva i da se moram pokazati, odlučila sam se na nešto što mi je dotad bilo nepojmljivo. Prijavila sam se na sudjelovanje na jednom kvizu, rekavši sebi neka bude što bude. Slijedila sam savjete i poruke koje sam dobila, odvažila se i čekala…. i negdje tri tjedna nakon individualnog čitanja, dobila poziv i sudjelovala sam kao natjecateljica u kvizu. I ne samo da se nisam onesvijestila i osramotila, i ne samo da sam preživjela strah od bivanja na televiziji, nego sam čak i odnijela pobjedu! Još jedna zanimljivost dogodila se ubrzo. Prije bih mogla reći čudo. Poslala sam otvorenu molbu za posao u struci i dobila taj posao. Zašto je to čudo? Pa čudo je u neku ruku i naći posao danas. Ali ovime je još veće, jer se radi o državnoj službi, školstvu i dobivanju posla bez ičije veze, i to samo na osnovu jedne otvorene molbe mailom, za koju mi je inspiracija da ju pošaljem došla spontano jedno jutro. U međuvremenu sam položila stručni ispit, i to s nevjerojatnom lakoćom. I dobila ugovor na neodređeno! I uživam u poslu kojeg radim. A radim s djecom. Martina mi je na jednoj radionici kada nam svima daje poruke od svog anđela, taman pet dana nakon što sam potpisala ugovor, rekla: „Vidim djecu. Imaš dar rada s djecom. Blagoslivljaj djecu. I Marija će pomagati.“ I dalje dolazim na Martinine radionice Druženje s anđelima. Pitam. Slušam poruke. Nekad ide lagano. Nekad se i naprežem dok je ne dešifriram. Često se naljutim ako je ne čujem. Ali s radošću i povjerenjem, puna zahvalnosti, nastavljam taj put.

Marina

Život mi je bio u takvom kaosu da sam bila očajna. Kojim putem krenuti, tko sam uopće, blokirana vrtila sam se u svom neredu. Teško sam se nosila sa svakom situacijom. Danas kad pogledam unatrag bilo je to vrijeme očaja punog antidepresiva, lošeg mišljenja o sebi gdje me svaka kritika uspjela još više spustiti. Čitajući po Internetu naišla sam na radionicu Druženje s Anđelima, Martina Tišljar i ispunila prijavnicu za dolazak. Nesigurna u sebe krenula sam u nepoznato. Što ću otkriti o sebi, kako uopće izgleda takva radionica, što se tamo radi, kako se dobiju poruke, sve je to bila jedna velika nepoznanica. Bila sam malo prestrašena nepoznatim. Uvučena u svoju ljušturu u kojoj sam godinama živjela nisam baš imala dobro mišljenje o sebi. Svaka kritika uvreda, poniženje ili pogrdne riječi uvećavale su moju krivicu i loše mišljenje o meni samoj. Kad sam otišla na prvu radionicu bila sam vidno uzbuđena, tijelo je treperilo, kroz glavu su mi prolazila pitanja što ću doznati o sebi, hoću li izaći još jadnija. Okružena nepoznatim ljudima nisam se osjećala sigurno. Sve mi je bilo nestvarno pa i ime mog anđela, Gabrijel, Arhanđeo, ma daj, ma tko si ti? Naravno da sam u igranju svojim anđeoskim kartama tražila potvrdu toga i dobila je. U čitanju poruka za svakog od nas pozorno sam slušala i divila se porukama koje su drugi dobivali. Kad je došao red na mene, podigla sam se i plašljivo izgovorila: “Ja sam Zvjezdana”. Od iščekivanja noge su mi se toliko tresle da sam se brzo spustila na stolicu. Rečenica iz Martininih ustiju zaparala je tišinu. “Zvjezdana ti si blagoslov za sve ove ljude ovdje i za sve oko sebe…..moli se i za mene…” Suze su mi krenule niz obraz: „Zar ja, tako bezvrijedna, toliko vrijedim Bogu? Poruke koje su slijedile iz ustiju nepoznatih dale su mi vjetar u leđa, bilo je tu puno ljubavi, nježnosti, božanske podrške da je sve to zajedno promijenilo moj život. Naravno da tu nisam stala. Bila sam prisutna na svakoj sljedećoj radionici, prošla EFT, individualno savjetovanje, jer svaka radionica za mene je trenutak sreće i radosti. S nepoznatim ljudima osjetila sam veću bliskost nego s onima s kojima živim svaki dan cijeli svoj život. Martina je jednom rekla prekrasnu rečenicu: “Ne upoznajemo se nego prepoznajemo” i upravo je to meni postala svakodnevnica. Počela sam podizati pogled, prestala sam umanjivati sebe svjesna onoga što jesam, sve ljepote, nježnosti, suosjećanja i brižnosti koju imam u sebi. Shvatila sam da je svaka osoba koju sam pozvala za stol svog života bila tu zbog mene da bi ja rasla, svaka situacija i trenutak dogodio se da bi ja rasla. Kad to osvijestiš prestaje svako osuđivanje drugih, vidiš ih drugačijim očima. Umjesto ljutnje i osvete u tvom srcu ima samo mjesta za ljubav i blagoslov. Nestao je strah od ljudi i situacija, daleko sam sigurnija u sebe. Jednostavno ljude koji nisu dobri za tvoj život pustiš da odu svojim putem ne osuđujući ih, a u tvoj život počinju ulaziti novi ljudi. Na moj put anđeli su donijeli izobilje svega, mira, ljubavi i zadovoljstva. Svako jutro budim se zahvalnošću na novom danu, dodiru s prirodom, svojom djecom. Sve je dobro, sve me podržava, imam sve što mi treba u ovom trenutku. HVALA ANĐELIMA.

Zvjezdana (60)

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!