Image Alt

Individualni rad s Anđelima

Angel reading

Ako ste od onih koji kroz svoja iskustva vole prolaziti sami i lakše vam je opustiti se u privatnim druženjima nego u grupi, zatražite svoj termin za Anđeosko očitanje.

 

U individualnom pristupu povezati ćemo se s Anđelima, tražit ćemo poruke i odgovore na pitanja; pomoć i vodstvo za ono što Vam je bitno u ovom trenutku.

 

Individualni susreti, razlikuju se od druženja u grupi jer su prije svega intimnija. U ovim „anđeoskim čitanjima“ Anđeli daju smjernice i vodstvo za ono što trebamo u datom trenutku. POdsjećaju nas na ono bitno i važno, savjetuju nas kako poboljšati svoj život na svim razinama.

 

Individualan susret traje od 40 min do sat vremena ovisno o porukama.

 

Susreti se održavaju putem zoom-a (ili neke druge aplikacije s kamerom).

 

Napomena: obzirom na veliki interes i liste čekanja termin ćete morati pričekati (par mjeseci i do godinu dana – ovisno o trenutku u kojem se prijavljujete)

Putovanje u prošle živote – regresija

Putovanje u prošle živote ili regresija s Anđelima je iskustvo kojim oslobađamo sjećanja koja nas približavaju spoznaji tko mi jesmo. Iako smo mi puno više od uloga koje igramo u našim životima, one su važan dio našeg putovanja na Zemlji. A još su važnije emocije i uvjerenja koja živimo.

 

Ovim putovanjima oslobađamo i emocije, uvjerenja koje smo prenijeli iz prošlih života. Sjećanja nas oslobađaju na način da bolje i lakše razumijemo događanja i ljude s kojima živimo u sadašnjem životu. A to je zaista veliki korak u zagrljaj sadašnjoj stvarnosti koja nam daje nebrojeno prilika za rast. Jer to i jest zadaća svih nas, ona najveća – rasti, rasti, rasti… u Ljubav, Radost, Velebnost koja mi Jesmo!

 

Putovanje s Anđelima je sigurno, nježno i oslobađajuće iskustvo. Osim uvida u ključne trenutke prošlih života, poslat ćete oprost i ljubav svim dušama koje ste sreli i s kojima ste učili u ovim Zemaljskim putovanjima. Putovanje je pod Anđeoskim vodstvom i zaštitom u one živote koji su sada u ovom trenutku važni za vas.

 

Putovanje u prošle živote održava se individualno (traje oko sat i pol do dva sata).

PRIJAVI SE

Opcije za prijavu: putem maila: info.bonumvox@gmail.com,
sms-om na 095 2402400
ili putem obrasca:

    Odaberi opciju iz izbornika

    Pretplati se na newsletter

    Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

    You have Successfully Subscribed!