Image Alt

EFT ZA DJECU

Tehnika Emocionalne Slobode posebna je na puno načina, a jedan je i to što je prilagođena djeci. Danas postoji mnoštvo EFT pjesmica i priča za djecu putem kojih djeca uče kako primijeniti EFT na sebi, a oni kad jednom usvoje ovaj alat vole pomoći i svima oko sebe. Djeci je to prirodno.

 

Manja djeca mogu otpustiti svoje stresne misli i emocije i putem surogat tapkanja kao što je primjerice tapkanje na plišanim igračkama. Osobno koristim medu kojeg smo sin i ja nazvali Medo Tapkalica. Djeca su ga prihvatila odmah, a sviđa se i nama odraslima.

 

EFT danas se koristi u mnogim vrtićima i školama diljem svijeta, a u susjednoj Sloveniji ministarstvo podržava plaćanje edukacije učiteljima i odgajateljima.

EFT je “zarazan” zbog jednostavnosti, a prije svega učinkovitosti koja je danas dokazana kroz mnoštvo priznatih studija. EFT je alat baziran na dokazima, a u radu s djecom rezultati su fantastični.

Martina je pokrenula projekt HUMANE PLACE FOR CHILDREN OF THE EARTH. Dio te priče je besplatno druženje koje se održava najmanje jednom mjesečno putem zoom platforme. Sve to u suradnji je s certificiranim praktičarima EFT-a među kojima ima defektologa, profesora, terapeuta itd. Osim toga djeca imaju svoj podcast na kojem imaju pristup snimkama putem kojih mogu tapkati, pričama, meditacijama.

 

Povremeno se održavaju i live druženja za djecu u većini većih gradova u Hrvatskoj. U cilju je da u svakom većem gradu barem jednom mjesečno imamo radionicu za djecu.

Kreirajmo zajedno bolji svijet za djecu!

Na našim online druženjima s djecom “tapkamo” na razne teme. Najčešće teme su: stres zbog školskih obaveza, samopouzdanje i sl. Pristupa ima puno pa tapkamo i kroz pjesme, priče i stvarne životne situacije. Druženja često uključuju i meditacije prilagođene djeci.

Vrijeme trajanja: 40 min

Susreti su online (Zoom)

Vrijeme trajanja: 60 min

ZAGREB, Hotel Westin

Svi su dobrodlošli!

Prijave su obavezne: putem obrasca ili na mail: info.bonumvox@gmail.com

mob: 0952402400

    Odaberi opciju iz izbornika

    Pretplati se na newsletter

    Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

    You have Successfully Subscribed!