Dostava i isporuka

  1. CIJENA, ROKOVI I UVJETI DOSTAVE

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te elektronički sustav Web Shopa potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda.

Uobičajeni rok isporuke pošiljaka je od 7 do 10 radnih dana (za pošiljke u RH). Nastojimo sve narudžbe isporučiti u što je moguće kraćem roku.

Ako je riječ o inozemnim isporukama rokovi isporuka su dulji i ovisni o zemlji isporuke –  prosječno do 10 radnih dana za bliže zemlje a 10-20 dana za udaljenije države.

Rok isporuke za otočna i manja mjesta ovisi o posebnom rasporedu vožnje dostavne službe.
Za moguće kašnjenje zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja ili zbog zastoja u prometu Bonum Vox d.o.o. Zagreb ne može snositi odgovornost.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje narudžbe.

Ukoliko tvrtka Bonum Vox d.o.o. Zagreb nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili emailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

VAŽNO: Zbog promjenjive situacije s isporukama uslijed pandemije virusa COVID moguć je potpuni prestanak isporuka za pojedine zemlje ili produljenje uobičajenih rokova.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na novosti i preuzmi besplatni EFT priručnik!

You have Successfully Subscribed!